LOCAL SOCIAL MONTILIVI

VEUS BLANQUES i CORAL MONTILIVI

PRESENTACIÓ 

El mes d'octubre de 2005 es va crear la Coral de Montilivi.


Una realitat que volem COMPARTIR amb tots vosaltres. Des d'aquesta web us CONVIDEM a formar-ne part des d'ara mateix.
Si us agrada la música i us ve de gust CANTAR i formar-ne part d'una COLLA D'AMICS, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.
El nostre repertori conté música popular i tradicional diversa, cantem en diferents idiomes cançons dels cinc continents.
Els nostres escenaris principals són les festes majors, els esdeveniments cuturals, els actes socials i de solidaritat... 

DIRECTOR

Euken Imanol Ledesma neix a Bilbao. Va seguir estudis de guitarra al conservatori de Bilbao. Forma part de l'Orquestra de Guitarres del Liceu.
Actualment és professor de guitarra del Consell Comarcal del Gironès i de l'Associació de Veïns de Montilivi i també dóna classes particulars. En els concerts de Nadal i en ocasió de la Festa Major del Barri ha arribat a convocar més de 70 alumnes.
També, desde el mes d'abril de 2005 va crear el grup de guitarres "Acords". 

CORAL MONTILIVI

Assaig: dijous, de 21:15 a 23 h.
Lloc: Local social Plaça George Orwell (caseta vermella).
Inici: Octubre 2019

preu 55€, Socis 50€


 

PER A MÉS INFORMACIÓ TRUQUEU

(CONXITA 666426390)
| | | correu | ©2007 Associació de veïns de Montilivi
Associació de Veïns de Montilivi L'Associació compleix amb el deure de protecció de les dades de caràcter personal dels seus socis i usuaris d'acord amb allò previst a la "Llei Orgànica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal".